Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Ταϊβάν

Ακίνητα προς πώληση στην Ταϊβάν

Η Ταϊβάν είναι ένα μικρό νησιωτικό έθνος, 180 χλμ. Από την Κίνα. Περιλαμβάνει σύγχρονες πόλεις, παραδοσιακούς κινέζικους ναούς, ιαματικές πηγές και ένα γραφικό ορεινό τοπίο. Η πρωτεύουσα της Ταϊπέι, στο βόρειο τμήμα, είναι γνωστή για τις έντονες νυχτερινές αγορές της, την κινεζική αυτοκρατορική τέχνη στο Εθνικό Παλάτι Μουσείο και την Ταϊπέι 101, έναν ουρανοξύστη μπαμπού 509 μέτρων με πλατφόρμα προβολής.

Η αγορά ακινήτων στη βόρεια Ταϊβάν αντιμετώπισε μια μικρή δυσκολία τον Αύγουστο, δείχνοντας μια συρρίκνωση αφού οι συναλλαγές ακινήτων προς πώληση στην Ταϊβάν μειώθηκαν κατά τη διάρκεια του μήνα.

Η μείωση της καταχώρισης νεόδμητων κατοικιών και η διαφήμιση για πωλήσεις ακινήτων υποστήριξαν επίσης την αυξανόμενη απαισιοδοξία στην αγορά ακινήτων τον Αύγουστο.

Ο δείκτης ακινήτων προς πώληση στο βόρειο τμήμα της Ταϊβάν υποχώρησε 1,3 μονάδες από τον προηγούμενο μήνα σε 30,9 μονάδες.

Ο δείκτης καλύπτει τις μεγαλύτερες κομητείες και πόλεις της βόρειας Ταϊβάν όπως η Ταϊπέι, η Νέα Ταϊπέι, η Κίλινγκ, η Ταογιουάν, η Χιντσού και η Γιλάν, αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 50% των συνολικών και εμπορικών συναλλαγών ακινήτων στη χώρα.

Συγκεκριμένα, οι συναλλαγές ακινήτων προς πώληση στην Ταϊβάν, γραφεία και καταστήματα στην Ταϊπέι, την πιο γνωστή αγορά ακινήτων της Ταϊβάν, μειώθηκαν κατά 27,8% από τον προηγούμενο μήνα, η πιο έντονη πτώση μεταξύ των έξι πόλεων τον Αύγουστο.

  •  
    Μετακίνηση στην Ταϊβάν. Εκπατρίστε και ζήστε στην Ταϊβάν

            Η Δημοκρατία της Κίνας, επίσης γνωστή ως Ταϊβάν, αντιπροσωπεύει μια πραγματικότητα από μόνη της και παίρνει το όνομά της από το κύριο νησί που αποτελεί την κρατική της οντότητα. Σε διεθνές επίπεδο, το όνομα αυτό συχνά μεταβάλλεται στην Ταϊπέι. Αλλά παρά τις διαφορές αυτές σε σημα ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 9637

Πώληση Βίλα, Ταϊβάν, Ping Tung County, Neipu Township, Zen-Feng Village Fu Guei Alley No. 30, 32, 34, 36

103,885.55EUR
Πώληση
Βίλα

132 m²
Hi! This is Miss Lin. I'm selling these four villas. They're located on a nice, quiet countryside. However, it's only 5 min. car-ride away from the ur...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB